Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

VakdagFW15: Kevin Schulman en een verder zeer gevarieerd programma!

13 november 2015

Het congresprogramma van de Vakdag Fondsenwerving kent al sinds de eerste editie een grote verscheidenheid aan onderwerpen. Voor iedere fondsenwerver zit er iets bij.

door Redactie Vf

Keynote: Kevin Schulman - Repair your leaky bucket! Learn why donors give and why they stop. (Engels) - Boardroom en Revolutionisezaal

Samen met Roger Craver en Josh Whichard vormt Kevin Schulman DonorVoice. Vorig jaar kwam Roger uit met zijn geweldige boek The Leaky Bucket over het weglekken én vasthouden van donateurs. Juist nu het moeilijker en kostbaarder wordt om nieuwe gevers aan je te binden, is het zaak je bestaande donateurs vast te houden. We zijn blij dat Kevin Schulman naar de Vakdag Fondsenwerving komt om je er in deze - tweemaal te houden - keynote alle ins en outs over te vertellen en zijn ervaring met je te delen. Kevin: "Het kan wel tien maal zo duur zijn een nieuwe donateur te werven, dan een bestaande vast te houden." Werken aan de loyaliteit van donateurs is te lang een verwaarloosd gebied geweest. Gelukkig komt daar de laatste jaren verandering in. Profiteer van de ervaring van Kevin Schulman en leer hoe je ook jouw gevers langer aan je goede doel kan binden. Deze presentatie is in het Engels.

Is jouw organisatie toe aan succesvolle nalatenschappenwerving? Maak gebruik van tips uit de praktijk! met Henk de Graaf en Sander van Hesteren

De opbrengsten uit nalatenschappen nemen toe. Zorg dat je daarvan profiteert. Hoe bereikt jouw organisatie de ideale potentiële erflater? Het adviseren en begeleiden op het gebied van Nalatenschappen vraagt echter een specifieke werkwijze, aanpak en persoonlijke skills. Sander van Hesteren van de Stichting DierenLot en Henk de Graaf van Centrum Nalatenschappen onthullen de ins en outs van hun waardevolle samenwerking op het gebied van nalatenschappenwerving.

Durf jij de ontvangers rechtstreeks met de gevers te laten communiceren? 

Ruben Verzijl en Caroline Kroon laten zien hoe transparantie, die steeds belangrijker wordt voor het effectief werven van fondsen en het binden van donateurs, veel verder gaat dan het publiceren van cijfers. Het gaat om het intensief betrekken van donateurs op basis van real-time informatie over de voortgang en resultaten van projecten. Ze laten zien hoe je de daarvoor noodzakelijke procesinnovatie aanpakt, met aansluiting op een open datastandaard zoals IATI.

Meld je hier aan voor de Vakdag Fondsenwerving - donderdag 19 november in Rotterdam.

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close