Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

VakdagFW15: Ga aan tafel met Alan Clayton!

12 november 2015

Alan Clayton is keynote speaker op de Vakdag Fondsenwerving. Je kan ook bij hem aanschuiven tijdens een Cherridata Rondetafel gesprek.

door Redactie Vf

in 2012 was Clayton voor het eerst op de Vakdag Fondsenwerving aanwezig als spreker. Inmiddels is hij een man die eigenlijk geen introductie meer behoeft: hij wordt  - qua inhoud en inspiratie - erkend als een van de beste en meest gevraagde sprekers ter wereld over goede doelen en fondsenwerving. Zijn trainingssessies voor directeuren en hoofden fondsenwerving, gehouden in het Inch Hotel bij Inverness (Schotland), zijn legendarisch en hij werkte inmiddels met meer dan 320 fondsenwervende instellingen verspreid over de wereld.

The New Ambition!

Voor de Vakdag Fondsenwerving 2015 keert Alan terug naar Rotterdam, met een nieuw verhaal: 'The New Ambition! About: kick-starting growth, massive fundraising, the biggest idea you'll ever have and how to make it happen'. Een sessie die je niet mag missen, en met de te verwachten grote toeloop is dit ook precies de reden dat we deze keynote tweemaal hebben geprogrammeerd. Ook kan je aanschuiven bij het Rondetafelgesprek met Alan Clayton zelf

Rondetafels

Ook dit jaar zijn er weer ruim dertig Cherridata  (link is external)Rondetafels, met een groot aantal onderwerpen waar elf fondsenwervers onder leiding van een expert, met elkaar over van gedachten wisselen. Tafels die vorig jaar heel succesvol waren, hebben we dit jaar tweemaal geprogrammeerd. Diverse (top)sprekers hebben we ook bereid gevonden een rondetafel voor hun rekening te nemen. Inschrijven kan alleen op de Vakdag zelf, vanaf 8.30 uur op de eerste verdieping. Maximaal twee tafels per deelnemer. Rondetafels zijn niet toegankelijk voor medewerkers van commerciële organisaties, consultants en dergelijke.

Bekijk het overzicht van de overige Rondetafels hier. (link is external)

Meld je hier aan voor de Vakdag Fondsenwerving - donderdag 19 november in Rotterdam. (link is external)

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close