Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Kennissessie OnlyHuman

12 november 2015

Op donderdag 10 december a.s. organiseert OnlyHuman een kennissessie over het verhaal van de Zonnebloem. De organisatie stelde zichzelf drie jaar geleden de vraag: ‘Is er in de toekomst nog een plek voor ons?’ en direct daarna: ‘Hoe vinden we onszelf weer opnieuw uit?’. Marketing-en communicatiemanager Arno Saladin vertelt in deze kennissessie over de gevonden antwoorden en hoe de koers van de Zonnebloem uiteindelijk succesvol is aangepast.

door Redactie Vf

Wat was de situatie drie jaar geleden?

Arno: ‘We vroegen ons af: wat is de ‘why’ van de Zonnebloem? Dit was zowel intern als extern onduidelijk. Hoe krijgen we gewenste en werkelijke identiteit en imago dichter bij elkaar? Intern was er sprake van een gap met betrekking tot identiteit. Kortom, imago en identiteit lagen uit elkaar. Hoe bereiken we de volgende generatie? Stakeholders waren en zijn sterk generatie gebonden. Met name de transitie naar volgende generatie was en is nog steeds de uitdaging.’

Wat heeft de Zonnebloem veranderd?

De interne (marketing)organisatie heeft haar focus verlegd naar klanten. Er zijn klantdialogen opgezet en onderzoek is uitgebouwd. Er volgde een nieuwe merkstrategie en communicatiestrategie. En er is meer focus op productontwikkeling (fail fast, fail often) en strategische partnerships.

Een interactieve sessie

Arno Saladin en de online adviseur van de Zonnebloem nemen u mee in al die ontwikkelingen en vertellen over het proces en de stappen die zijn gezet, maar natuurlijk ook over de valkuilen en de overwinningen. Hoe hebben ze de  communicatie naar het nieuwe publiek opgezet, hoe is er meer online engagement gerealiseerd? En ook: hoe kom je van plan naar uitvoering? Er wordt volop ruimte geboden om vragen te stellen en met elkaar te discussiëren en van gedachten te wisselen.

Waar en Wanneer

De sessie vindt plaats in het kantoor van OnlyHuman, Nassauplein 23 te Den Haag. De ontvangst is vanaf 15.30 uur en we sluiten het programma om 18.30 uur af met een borrel.

Geïnteresseerd?

Meld je dan voor 19 november a.s. aan via info@onlyhuman.nl. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Heb je vragen dan kun je contact opnemen met Marieke Beeuwkes bij OnlyHuman: 070 – 302 20 20 of 06 – 246 452 39.

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close