Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

VakdagFW15: Eelco Keij in de Annie Connectzaal

11 november 2015

Al aangemeld voor de Vakdag Fondsenwerving?  Eelco Keij spreekt in de Annie Connectzaal onder de titel 'Amerikaanse vermogensfondsen: aanvraag afgewezen?'

door Redactie Vf

Eelco Keij deed vanuit zijn consultancy gedurende vele jaren ervaring op met de Amerikaanse vermogensfondsen. Sinds de economische crisis is het landschap van Amerikaanse vermogensfondsen die internationaal geven, sterk veranderd. Toch gaan er nog steeds miljarden dollars op jaarbasis van bijvoorbeeld de Ford Foundation en de Rockefeller Foundation naar niet-Amerikaanse non-profits in landen over de hele wereld, onder andere op het gebied van gezondheid, cultuur, wetenschap, ontwikkelingssamenwerking en milieu. Hoe kan jouw organisatie ook tot deze markt toetreden?

Meld je hier aan voor de Vakdag Fondsenwerving op 19 november in Rotterdam!
 

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close