Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

VakdagFW15: Cherridata Rondetafels

11 november 2015

Ga om de tafel zitten met experts en collega's op de Vakdag Fondsenwerving

door Redactie Vf

Het congresprogramma van de Vakdag Fondsenwerving kent al sinds de eerste editie een grote verscheidenheid aan onderwerpen, zodat we zeker weten dat er voor elke fondsenwerver iets bij zit. Het beste voorbeeld van die verscheidenheid zijn misschien wel de Cherridata  Rondetafels. Ook dit jaar zijn er weer ruim dertig, met een groot aantal onderwerpen waar elf fondsenwervers onder leiding van een expert, met elkaar over van gedachten wisselen. Tafels die vorig jaar heel succesvol waren, hebben we dit jaar tweemaal geprogrammeerd. Diverse (top)sprekers hebben we ook bereid gevonden een rondetafel voor hun rekening te nemen. Inschrijven kan alleen op de Vakdag zelf, vanaf 8.30 uur op de eerste verdieping. Maximaal twee tafels per deelnemer. Rondetafels zijn niet toegankelijk voor medewerkers van commerciële organisaties, consultants en dergelijke.

Bekijk het overzicht van de ronde tafels hier.

Meld je hier aan voor de Vakdag Fondsenwerving - donderdag 19 november in Rotterdam.

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close