Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

VakdagFW15: Hoe veilig zijn jouw gegevens? Voorkom cybercriminaliteit!

10 november 2015

Maak gebruik van de unieke kans om uit te vinden hoe veilig jouw ICT-systemen zijn. Kom naar de Vakdag Fondsenwering en doe nu alvast gratis de UNO CyberScan.

door Redactie Vf

Fondsenwervende instellingen moeten op de continuïteit en de veiligheid van hun ICT–systemen kunnen vertrouwen. We kwamen UNO Managed Services tegen in de markt, waar ze onder andere werken voor de Nederlandse Hartstichting, het Oranje Fonds en PAX. Directeur Remco Onderwater: “UNO zorgt er met slimme ICT -oplossingen en topsupport voor dat je altijd en overal kan werken, zonder dat je zelf verstand van ICT hoeft te hebben. Het is een vorm van ICT-beheer die Managed Services wordt genoemd en die gekenmerkt wordt door heldere en goede voorwaarden en vaste bedragen, dus geen extra kosten achteraf."

Cruciaal

Regelmatig blijkt dat bedrijven, organisaties en zelfs overheden worden gehackt. Er is sinds kort zelfs een wettelijke verplichting om daarvan melding te maken. Ook voor fondsenwervende instellingen is het cruciaal dat hun gegevens niet op straat komen te liggen. Want in deze sector betekent beschaamd vertrouwen dat de donateurs het al snel laten afweten. Digitale beveiliging is cruciaal, maar het krijgt lang niet altijd de aandacht die het verdient.

Unieke kans

Maak nu gebruik van een unieke kans om uit te vinden hoe de veiligheid van jouw ICT-systemen is: doe nu gratis de UNO CyberScan en krijg op de Vakdag Fondsenwerving de resultaten mee. Alle organisaties die de Vakdag Fondsenwerving bezoeken kunnen hiervan gebruik maken: ga voor 17 november a.s. naar www.uno.nl/cyberscan; doe de scan en kom op de Vakdag naar de UNO-stand (nr. 24) voor de resultaten.

Meld je nu aan voor de Vakdag Fondsenwerving 2015!

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close