Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Masterclass 'Effective Giving' op Windesheim

9 november 2015

Op donderdag 10 december organiseert Windesheim een vrij toegankelijke Masterclass waarin wordt ingegaan op een nieuwe ontwikkeling in de filantropie: 'Effective Giving'.

door Redactie Vf

De wereld van het private geld is in beweging. De acceptgiro en collectebus doen het nog goed, maar nieuwe ontwikkelingen dienen zich aan. Waar komen we vandaan – en belangrijker – waar gaat het naartoe? De doneerknop 'Doneer Hier' en crowdfunding via verschillende platforms: je kunt je afvragen of dit echt nieuwe ontwikkelingen zijn? Wat is Effective Giving en wat gaat dat betekenen voor de wereld van het geefgeld?

Windesheim

Windesheim maakt al enkele jaren naam met haar cursus- en minorenaanbod Fundraising Grantmaking & Sponsoring (FG&S). Windesheimdocenten Pascal de Vries en Bert Sleijster delen tijdens de Masterclass hun ecpertise en gaan uitgebreid in  op vragen omtrent Effective Giving.

Programma en aanmelden

U bent vanaf 15.00 uur van harte welkom in het Media Café in het X-gebouw van Windesheim te Zwolle.

De Masterclass start om 15.30 uur. Aansluitend is er een borrel met een hapje.

Kostenloos aanmelden kan t/m zaterdag 5 december.

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close