Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

VakdagFW15: Alan Clayton keynote speaker

6 november 2015

Het programma van de Vakdag Fondsenwerving is bekend. Alan Clayton is keynote speaker: 'The biggest idea you'll ever have and how to make it happen' .

door Redactie Vf

In 2012 was Clayton voor het eerst op de Vakdag Fondsenwerving aanwezig als spreker. Inmiddels is hij een man die eigenlijk geen introductie meer behoeft: hij wordt  - qua inhoud en inspiratie - erkend als een van de beste en meest gevraagde sprekers ter wereld over goede doelen en fondsenwerving. Zijn trainingssessies voor directeuren en hoofden fondsenwerving, gehouden in het Inch Hotel bij Inverness (Schotland), zijn legendarisch en hij werkte inmiddels met meer dan 320 fondsenwervende instellingen verspreid over de wereld.

The New Ambition!

Voor de Vakdag Fondsenwerving 2015 keert Alan terug naar Rotterdam, met een nieuw verhaal: 'The New Ambition! About: kick-starting growth, massive fundraising, the biggest idea you'll ever have and how to make it happen'. Een sessie die je niet mag missen, en met de te verwachten grote toeloop is dit ook precies de reden dat we deze keynote tweemaal hebben geprogrammeerd. ‘

‘Een  ‘Big idea’ begint met een goed idee. Volgens Clayton:

  • Is het ambitieus.
  • Bevat het zowel probleem als oplossing.
  • Weet de donateur wat er beter wordt aan de wereld nadat hij heeft gegeven.
  • Is het makkelijk te begrijpen.
  • Is het simpel.
  • Is het actief.
  • Inspireert het.
  • Bevat het emotie.
  • Staat fondsenwerving in het centrum!

But how do you make it happen?! Meld je  aan voor  de Vakdag Fondsenwering op donderdag 19 november in Rotterdam om daar alles over te leren.  Ben je nieuwsgierig naar de ideeën van Clayton, naar Clayton zelf en kan je niet wachten? Bekijk onderstaande video waarin Clayton tijdens de Revolutionise Annual Lectures 2014 ingaat op geefcultuur en groei.

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close