Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Nu verkrijgbaar: FondsenBoek 2016

6 november 2015

Deze week verschenen bij uitgeversmaatschappij WalburgPers te Zutphen de nieuwe en geheel herziene edities van FondsenBoek en FondsenDisk 2016. Een praktisch hulpmiddel voor fondsenwerving.

door Redactie Vf

De door de overheid beoogde transparantie in de filantropische sector, verplicht Nederlandse vermogensfondsen vanaf januari 2014 meer gegevens, waaronder beleidsplannen en financiële informatie, openbaar te maken. De nieuwe edities van FondsenBoek 2016 en FondsenDisk 2016 spelen in op deze ontwikkeling en bevatten daardoor aanzienlijk meer gegevens dan voorheen. Gegevens die voor het verschil kunnen maken om fondsenwerving tot een succes te maken.

Handleiding

Naast de extra informatie bevat het FondsenBoek 2016 ook een uitgebreide handleiding voor de aanvrager, geschreven door Erinn Leeuw. Stap-voor-stap wordt het gehele proces van de fondsenwerving doorlopen. Vanaf het ontstaan van het idee, de oriëntatie, de toetsing van het draagvlak, het opzetten van een strategie, naar het opstellen van het projectplan en het schrijven van de aanvraag. Het geheel wordt onderbouwd met voorbeelden uit de praktijk. Een uitgebreide gereedschapskist de aanvrager om mee aan de slag te gaan.

Disk

De FondsenDisk biedt een compleet en betrouwbaar overzicht van 749 Nederlandse vermogensfondsen met een maatschappelijk, cultureel en liefdadig doel.  Omdat de gegevens afkomstig zijn van de Kennisbank Filantropie, bent u verzekerd van complete, betrouwbare en actuele informatie.  Een moderne vormgeving, een nieuwe snelle zoekmachine en nog meer gebruikers gemak kenmerken de FondsenDisk 2016.

 Nu verkrijgbaar bij WalburgPers.

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close