Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

VakdagSpecial 2015 nu beschikbaar!

3 november 2015

Maandag 2 november is de VakdagSpecial 2015 van Vakblad Fondsenwerving naar de drukker gegaan. Bij de lezers, en die deelnemers van de Vakdag die zich voor vrijdag 6 november 12:00 hebben ingeschreven voor deelname, valt de special op vrijdag 13 november op de mat. Digitaal zal de special woensdag 4 november worden verstuurd naar de abonnees, en de abonnees kunnen de VakdagSpecial nu al lezen op fondsenwerving.nl.

Cover VakbladFW 17 | 7 - VakdagSpecial
Cover VakbladFW 17 | 7 - VakdagSpecial © Funds Etcetera...!

door Redactie Vf

In deze special vind je o.a. informatie over de Vakdag, zoals:

  • Programma
  • Sprekers
  • Stands
  • Rondetafels

Ook al geven de titels van de presentaties en rondetafels een goed en duidelijk beeld van de inhoud, we hebben ook nog steeds een uitgebreide omschrijving. Net als bio's van de sprekers en moderatoren. Deze informatie vind je dit jaar niet meer in de special, maar in de officieële Vakdag Fondsenwerving Events applicatie. Deze is nu te downloaden in de verschillende appstores. Klik op de button van jou appstore en als je deze pagina mobiel bezoekt wordt je gelijk naar de app in jouw store geleid. Om toegang te krijgen tot de app moet je je wel eerst even aanmelden voor de Vakdag, doe het gelijk! 

Download hier de app:

Download in de App StoreGet it on Google Play

Screen shot 1Screen shot 2

Naast de Vakdag inhoud is de VakdagSpecial, tevens nummer 7 (jaargang 17) gevuld met reguliere content. Alhoewel, een deel van de redactionele kopij natuurlijk betrekking indirect betrekking heeft op de Vakdag.

In nummer 7 onder andere aandacht voor OneWorld. Het 'magazine over mondiaal denken en groen doen' dat momenteel een transitie van goed doel naar maatschappelijke onderneming doorgaat. Hoe om te gaan met teruglopende subsidiestromen. Frans Reichardt komt met 'tips & tricks' om je e-mailcampagnes nog effectiever te maken (doet ook een presentatie tijdens de Vakdag), en verder:

  • Onderzoek filantropie in Nederland
  • De best practices voor kom-in-actieprogramma's
  • 'Groentje': de column Jeroen Talens
  • Het najaarsprogramma van de Vakopleidingen Fondsenwerving 

We wensen je alvast een goede leerzamen, maar vooral ook LEUKE, Vakdag Fondsenwerving!

Bron: Redactie VakbladFW

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close