Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Video: Greenpeace viert power of people

27 oktober 2015

Onlangs werd bekend dat Shell stopt met booractiviteiten bij de Noordpool. Greenpeace voerde een intensieve campagne (#SavetheArctic) en maakte een krachtige video over het succes.

door Redactie Vf

Lange tijd heeft Shell zich doof gehouden voor de vele protesten van Greenpeace tegen booractiviteiten bij de Noordpool.  Het besluit om te stoppen had niets te maken met Greenpeace, aldus  het olieconcern, maar met sterk tegenvallende resultaten van de proefboringen, de huidige lage olieprijs en 'onzekerheden' bij overheden en wetgevers in de toekomst.

Daar denkt Greenpeace heel anders over. Naar aanleiding van het besluit van Shell maakte de milieuorganisatie een video  ‘to celebrate the power of people’.  Een krachtig en meeslepend relaas over de campagne waarin het draait om één hoofdpersoon: YOU. Een fraai staaltje storytelling.

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close