Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Lancering nieuwe website is een feit!

8 oktober 2015

Vandaag (donderdag 8 oktober) heeft Vakblad Fondsenwerving de geheel vernieuwde website fondsenwerving.nl gelanceerd! Als gevolg hiervan kan het zijn, dat je soms nog de oude, en soms al de nieuwe website ziet. Vanaf vrijdag 9 oktober zal iedereen de nieuwe website kunnen zien. Alle bestaande content is inmiddels gemigreerd. Vacatures die zijn ingezonden zullen ergens in de loop van donderdag 8 oktober weer worden geactiveerd.

Screenshot nieuwe website
Screenshot nieuwe website © Funds Etcetera...!

door Redactie Vf

De nieuwe website is zodanig ontworpen dat deze meer rust uitstraalt en de content beter tot z'n recht zal komen. Uiteraard blijven de vertrouwde zaken zoals nieuws van partners, en vacatures (insturen) gewoon beschikbaar. Alleen wel in een verbeterde vorm. Daarnaast zullen we ons best doen alle events in de sector te verzamelen zodat je in een oogopslag een overzicht hebt van alle bijeenkomsten. Je kunt deze ook gelijk downloaden en toevoegen aan je agenda. 

Op de oude website was het al mogelijk om vanaf begin dit jaar digitaal door het vakblad te bladeren. Maar de meest recente nummers waren nooit beschikbaar. Vanaf morgen zal het voor de abonnees mogelijk zijn alle oude nummers digitaal door te bladeren, inclusief het meest recent verschenen nummer. Je dient hier wel voor in te loggen. Alle abonnees ontvangen bij de lancering automatisch een e-mail met informatie over het inloggen. De e-mail zal worden verstuurd naar het e-mailadres dat is gekoppeld aan het abonnement op Vakblad Fondsenwerving.

Artikelen verschenen in het Vakblad zullen worden geïndexeerd en in de loop der tijd worden toegevoegd aan het archief. Daarnaast zal het mogelijk zijn voor abonnees, bepaalde artikelen nog voor ze in het Vakblad verschijnen al online te lezen. 

We zullen de komende tijd hard blijven werken aan de nieuwe site zodat we de lezers nog beter van dienst kunnen zijn. Kom dan ook met regelmaat terug, en laat het ons vooral ook weten als je nog iets mist, of vindt dat er iets beter kan. Natuurlijk zullen we nog tegen een aantal kleine bugs aanlopen, we ontvangen dan ook graag je feedback: feedback@fondsenwerving.nl

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close