Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Blue.nl veilt garderobe Yolanthe Sneijder Cabau voor Free a Girl

8 oktober 2015

De nieuwe veilingsite Blue.nl veilt een gedeelte van de garderobe van Yolanthe Sneijder Cabau. De opbrengst hiervan gaat naar de noodhulporganisatie Free a Girl, waar Yolanthe mede-oprichter van is. Van 7 tot en met 14 oktober kan er via Blue.nl geboden worden op het eerste deel hiervan. In totaal worden er zo’n 1.000 items geveild.

Yolanthe Sneijder Cabau
Yolanthe Sneijder Cabau © Blue.nl

door Redactie Vf

Het betreft een divers aanbod aan kledingstukken en accessoires van verschillende merken. Zo worden er blouses, jeans, galajurken en jasjes geveild, maar ook diverse accessoires zoals sieraden, tassen en sjaals. Yolanthe heeft de verschillende items gecombineerd tot sets waar op geboden kan worden. Met de aankoop van het gewonnen item steunen bezoekers direct Free a Girl.

Over Free a Girl
Free a Girl is een noodhulporganisatie die zich inzet om jonge meisjes uit gedwongen prostitutie te bevrijden. Daarnaast investeert de stichting in opvang, traumaverwerking, medische zorg, onderwijs en beroepsopleidingen, en re-integratie van de slachtoffers. De afgelopen 7 jaar heeft Free a Girl bijgedragen aan de bevrijding van bijna 3.500 meisjes uit bordelen in Azië. Ook werkt Free a Girl samen met politie en justitie om mensenhandelaren op te pakken en veroordeeld te krijgen. Free a Girl biedt financiële ondersteuning aan 14 partnerorganisaties in India, Nepal, Bangladesh, Thailand, Brazilië en Nederland.

Blue.nl
Blue.nl is een nieuwe veilingsite voor goede doelen die vanaf woensdag 7 oktober online is. Diverse unieke items worden per opbod geveild, waarbij 80% van de veilingopbrengst naar het goede doel gaat. Daarnaast veilen ook bedrijven producten en diensten voor goede doelen. Hierbij kiest het bedrijf of de bezoeker het goede doel dat zij willen steunen. Bezoekers kunnen, naast items van Yolanthe, ook bieden op meet & greets, VIP arrangementen, collectors items en meer. Iedere week is er een ander aanbod. Op dit moment doen er ruim 30 goede doelen mee aan dit initiatief, waaronder Free a Girl.  

Bron: Blue.nl

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close