Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Fons van Rooij nieuwe voorzitter IF

14 september 2015

De ledenraad van IF (Instituut Fondsenwerving) heeft afgelopen maandag Fons van Rooij (59) gekozen tot voorzitter.

Fons van Rooij - Voorzitter IF
Fons van Rooij - Voorzitter IF © Instituut Fondsenwerving

door Redactie Vf

Fons was de afgelopen vier jaar al actief als vice-voorzitter van IF en wordt algemeen beschouwd als een zeer ervaren ‘goede doelen’ man. In de negentiger jaren was hij geruime tijd marketing manager van het Astma Fonds. Daarna richtte hij bureau WWAV op waarvan hij in 2011 afscheid nam. Tegenwoordig staat hij als strategisch adviseur non profit organisaties bij. De afgelopen jaren heeft hij zich sterk gemaakt voor een nieuwe koers van het Instituut Fondsenwerving.

Hanneke Lenkens, directeur IF, zegt: “ik ben blij met het aantreden van Fons als nieuwe voorzitter. Hij kent de sector goed, is een warm en betrokken persoon en hij heeft afgelopen jaren bewezen met visie, ambitie en een grote dosis lef soms ook tegen de stroom in te zwemmen om het IF vooruit te helpen. Zijn werkwijze en visie op de toekomst past bij IF en onze ambities. Zijn aantreden zal ons helpen bij het doorzetten van de gewenste groei en de verdere profilering van IF als belangenbehartiger, kennisplatform en netwerk van goede doelen”.

Fons van Rooij: “Afgelopen jaar hebben de grote hoeveelheid consultaties met allerlei partijen van zowel binnen als buiten de sector en de vele gesprekken met de leden mij bevestigd dat IF als een zeer gewenste en onafhankelijke, sympathieke speler wordt gezien binnen sector. We zullen de belangenbehartiging nog meer dan voorheen als een speerpunt zien en ontmoeting tussen en ontwikkeling van leden op eigentijdse wijze op de meest laagdrempelige wijze blijven faciliteren, We bouwen gestaag verder aan een groeiend ledenbestand. Ik vind het een eer hieraan te mogen meewerken. Mijn voorzitterschap is pas geslaagd als over vier jaar het aantal leden en de begroting zijn verdubbeld en onze leden IF met het cijfer acht beoordelen!”

Meer weten? Neem dan contact op met Hanneke Lenkens, directeur Instituut Fondsenwerving, mail of bel 030-3031468.

Bron: Instituut Fondsenwerving

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close