Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Legacy Marketing Pub.

21 augustus 2015

In het kader van International Legacy Day op zondag 13 september aanstaande nodigt het Instituut GoedNalaten je graag uit voor de eerste Legacy Marketing Pub. Speciaal voor al diegenen die zich voor hun goede doel bezig houden met het werven van nalatenschappen. Of je nu hoofd-, mede- of eindverantwoordelijk bent, je bent van harte welkom.

door Redactie Vf

Met collega’s bij praten, netwerken, stoere verhalen vertellen of aan te horen en eventueel serieuze ervaringen uit te wisselen…..….

In veel Europese landen, maar ook in Australië en Nieuw Zeeland, wordt (zondag) 13 september, International Legacy Day, aangegrepen om extra nationale campagnes te voeren om na te laten aan goede doelen. Meer informatie over Nationale Campagnes in het laatste Vakblad Fondsenwerving (jaargang 17, nummer 3) of op www.goednalaten.nl. Voor GoedNalaten een goede aanleiding om eens een goed vrijblijvend gesprek onder erfeniswervers te organiseren. Je bent van harte welkom. NB: ter geruststelling, wij houden geen speeches.

Wanneer: donderdag 10 september 2015 van 16.00 tot 19.00 uur. 
Waar: Grand Café Fossa, Bos en Lommerplantsoen 10, 1055 SC Amsterdam. Zowel met OV (Tram 7,14 en buslijn 15) als auto goed bereikbaar. Let op: Grand Café Fossa drijft in de Erasmusgracht. Je neemt de Hoofdweg en dan sla je af naar de Erasmusgracht.
Hoe: GoedNalaten zorgt voor (aan)gepaste muziek, legacy – commercials (o.v.v. technische mogelijkheden) en bitterballen en jij rekent zelf je drankjes af. Samen zorgen wij voor de goede sfeer.
Aanmelden: stuur een e-mail naar Dick, vandijl@goednalaten.nl (voor het aantal bitterballen en zo).  

Bron: GoedNalaten

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close