Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Leaderboard Banner Jaarverslag.org

Gratis Masterclass Besturen van Filantropische Fondsen

20 augustus 2015

Het centrum voor Filantropische studies aan de Vrije universiteit en het Erasmus Centre for Strategic Philanthropy verzorgen op 7 oktober (Amsterdam) en 14 oktober (Rotterdam) een gratis masterclass besturen van Filantropische Fondsen.

door Redactie Vf

Deze masterclass is voor de vrijwilliger-bestuursleden van filantropische fondsen en voor mensen die overwegen om zich in de (nabije) toekomst via een bestuursfunctie in te zetten voor deze organisaties. Nu steeds meer subsidies wegvallen, wint de filantropische sector maatschappelijk aan gewicht. Voor de toekomst van goed doen is het cruciaal om de diversiteit en de deskundigheid binnen besturen van filantropische organisaties te bevorderen en op tijd voor goede opvolgers te zorgen.

Tijdens deze masterclass worden de deelnemers in vogelvlucht meegenomen langs de uitdagingen waar huidige en potentiële bestuurders van filantropische fondsen mee worden geconfronteerd. de masterclass is ook een gelegenheid om kennis te maken met de leergang besturen van Filantropische Fondsen. De masterclass wordt verzorgd door Michiel de Wilde MBA van het Erasmus Centre for Strategic Philanthropy aan de Erasmus Universiteit en Prof. dr. Theo Schuyt van het Centrum voor Filantropische Studies aan de Vrije Universiteit. 

Data: 
7 oktober 2015, 19.00-21.00, Amsterdam
14 oktober 2015, 19.00-21.00, Rotterdam

Aanmelden: www.geveninnederland.nl 

Deelname aan de masterclass Filantropie is geheel gratis en vrijblijvend.

Bron: VU Amsterdam - Faculteit der Sociale Wetenschappen

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close