Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Martin van Pernis bestuursvoorzitter Habitat

19 augustus 2015

Martin van Pernis is in februari benoemd tot voorzitter van het bestuur van Habitat for Humanity Nederland. Van Pernis volgt Rob van der Heijden op die na zes jaar afscheid neemt.

door Redactie Vf

Vooral de missie om mensen te helpen met dat steuntje in de rug, waarmee ze op eigen kracht verder kunnen, spreekt Van Pernis erg aan. De nieuwe voorzitter wil helpen de zichtbaarheid van het werk van Habitat in Nederland te vergroten. In 2012 trad Van Pernis toe tot het comité van aanbeveling en zette hij zich samen met Wim Dik, Alexander Rinnooy Kan, Kees Storm en Gerrit Zalm in voor Habitat Nederland.

Van Pernis is voormalig voorzitter van de raad van bestuur van Siemens Nederland N.V. en president van de Siemens Groep in Nederland. Hij is momenteel eigenaar-directeur van het organisatieadviesbureau Vapecon B.V., van waaruit hij diverse commissariaten en maatschappelijke functies vervult. 

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close