Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Inschrijving Fundraising Talent Award

19 augustus 2015

De inschrijving voor deze aanmoedigingsprijs voor talenten met een eigen kijk op fondsenwerving in de non-profitsector, is geopend. De Fundraising Talent award is een initiatief van IF in samenwerking met Nassau Fundraising. Voor het meedingen naar de Fundraising talent award zijn geen beperkingen; het is voor jong en oud, ervaren en onervaren, werkzaam bij een non-profit of bij een commerciële organisatie.

door Redactie Vf

Bij de Fundraising talent award staat ieder jaar een thema centraal. Dit jaar is dat: ‘hoe ziet het goede doel eruit in 2035?’ Er wordt steeds vaker een beroep gedaan op het ondernemend vermogen van goede doelen om tot andere manieren van geld werven en samenwerking te komen. De samenleving verandert, de technologische vooruitgang is niet meer te stoppen, de donateur is mondig en laat zich niet langer in een hokje vangen. Wat is de betekenis van de veranderingen van vandaag voor de toekomst van het goede doel?

IF en Nassau Fundraising dagen je uit jouw licht over dit thema te laten schijnen en het te beschrijven in een prikkelend visiedocument van maximaal 1500 woorden. Is je interesse gewekt? stuur dan vóór 1 september 2015 je visiedocument in door een e-mail naar info@instituutfondsenwerving.nl te sturen. Vermeld daarbij ook je naam, functie, organisatie en telefoon- nummer. Alle inzendingen worden beoordeeld door een vakjury onder leiding van Joyce Sylvester en zes stevige professionals, onder wie Michael Rutgers, Jamy Goewie, Ruud Kraan en Natascha Kooiman, uit de non-profitsector. De vijf beste inzendingen worden genomineerd door de vakjury, maar het publiek bepaalt uiteindelijk wie wint. Tijdens de slotbijeenkomst op 5 november 2015 ontvangt de winnaar een geheel verzorgde reis naar het inspirerende congres the National Fundraising Convention van 2016 in Londen. de overige genomineerden ontvangen een training naar keuze uit het talent development programma van Nassau Fundraising.

Voor meer info en tien gouden tips voor het schrijven van een vlammend betoog, ga naar www.fundraisingtalentaward.nl

Bron: Nassau Fundraising

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close