Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

JoinAll verstevigt haar positie door de acquisitie van YOCO

29 juli 2015

JoinAll heeft recent het peer-2-peer en event fundraising platform YOCO overgenomen van ifunds Nederland. Deze overname past in de ambitie van JoinAll om haar positie als marktleider voor online fundraising oplossingen, waaronder event fundraising, crowdfunding en peer-2-peer fundraising, in Nederland nog verder uit te bouwen.

door Redactie Vf

Met de overname van YOCO bedient JoinAll nu ruim 50 non-profit organisaties met een technologie platform waaruit zij online betalen, peer-2-peer events en crowdfunding activiteiten kunnen aanbieden aan hun supporters. Tot de klanten van JoinAll behoren o.a. de Nierstichting, Alzheimer Nederland, het Nederlandse Rode Kruis en Natuurmonumenten. Tot de gebruikers van het YOCO platform behoren o.a. Stichting Alpe d’HuZes, Stichting Klimmen tegen MS en Pink Ribbon. Door deze overname worden de activiteiten van YOCO ingepast in de JoinAll organisatie.

Alle activiteiten gaan verder als onderdeel van en onder de naam JoinAll. Vanaf 1 juli is Kirsten Walraven, die al ruim twee jaar voor JoinAll werkzaam is, aangesteld als manager van de JoinAll organisatie.

Edwin Schalk (partner JoinAll); Het samengaan van JoinAll en YOCO is een goede en belangrijke stap voor onze klanten en de markt. Vanuit één gemeenschappelijk bedrijf zijn wij nog beter in staat invulling te geven aan de specifieke wensen en behoeften van de non-profit sector en de doorontwikkeling van de software te versnellen.

Recent heeft het Franse Iraiser Sarl een meerderheidsbelang verworven in JoinAll. Iraiser is een snel groeiend technologie bedrijf dat zich exclusief richt op de ontwikkeling van online technologie oplossingen voor de non-profit markt. Iraiser is binnen haar niche reeds marktleider in Frankrijk en België. Door het verworven belang in JoinAll is hier de Nederlandse markt nu ook aan toegevoegd.

Gert-Jan Evers (managing partner Iraiser); Het is onze missie om non-profit organisaties in Europa optimaal gebruik te laten maken van de digitalisering van de samenleving door het ontwikkelen van slimme en betaalbare technologie platformen. Om dit te kunnen bereiken is het van belang dat wij in alle belangrijke Europese markten actief zijn.

Voor contact met JoinAll benader Kirsten Walraven via kirsten.walraven@joinall.nl of 030 2302222. Voor meer informatie kijk op www.joinall.nl of www.iraiser.eu

Bron: JoinAll

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close