Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Magazine 'Voor Nu en Later'

16 juni 2015

In juli verschijnt de goede doelen zomereditie van het magazine Voor Nu en Later, dé publieksuitgave over nalaten, erven en schenken. Het magazine wordt uitgegeven door de Sdu, in een oplage van minimaal 50.000 exemplaren. Deze special van Notariaat Magazine is erop gericht de consument te informeren over wat er allemaal komt kijken bij een goede afwikkeling van de eigen nalatenschap.

door Redactie Vf

Het is een uitgave die een heel jaar meegaat en geheel in het teken staat van nalaten, erven en schenken. De uitgave wordt via (kandidaat-)notarissen bij een breed publiek onder de aandacht gebracht. Wil je ook vermeld worden in deze uitgave, dan heb je nog tot 29 juni. Je kunt dan contact opnemen met Marieke van Wezel via 070-3780705.

Sinds januari 2013 is ook www.sduvoornuenlater.nl actief, waar je ook via de QR-code van redactionele artikelen terecht kan komen. Ieder notariskantoor ontvangt ten minste veertig gratis exemplaren en heeft de mogelijkheid bij te bestellen. Verspreiding vindt ook plaats via de advocatuur (familierecht), via executeurs, de boekhandels en verzorgingstehuizen. De gids biedt goede doelen en andere fondsenwervende non-profits de gelegenheid zich met advertenties aan de lezers van Voor Nu en Later, zowel het notariaat als het publiek, te presenteren.

Bron: Sdu

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close