Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Succesvolle Mini-Afrikaloop trekt ook dit jaar weer meer deelnemers

11 juni 2015

Afgelopen zaterdag werd de vijfde Mini-Afrikaloop, georganiseerd door vrijwilligers van de Andreas Manna Stichting. Om zeven uur gingen de eerste wandelaars op pad.

door Redactie Vf

Door het groeiend aantal deelnemers werd er dit jaar gestart vanuit een andere locatie, namelijk wijkcentrum De Weideblik. Sinds 2 jaar is het mogelijk ook 40 kilometer te lopen. Hiervan werd door een groot aantal mensen enthousiast gebruik gemaakt. Het was prima wandelweer. Onderweg kregen de wandelaars koffie, thee of fris met wat lekkers. Vrijwilligers deden weer hun uiterste best voor de deelnemers, aangezien gezelligheid en verzorging altijd hoog in het vaandel staan bij de organisatie.

Dit jaar waren de routes voor het eerst met pijlen aangegeven. Wandelaars waren hier erg enthousiast over. Daarnaast waren er complimenten over de routes en werd er bewondering uitgesproken voor de organisatie. De prachtige opbrengst van € 760,- komt volledig ten goede van de kinderen in Afrika.

De AMS heeft geen overheadkosten omdat die door de vrijwilligers zelf wordt gedragen. Momenteel werkt de AMS in Ghana, Kenia en Oeganda. In de directe leefwereld van deze kinderen worden projecten opgezet die leiden tot verbetering van hun leefomstandigheden. Door de kinderen onderdak en scholing aan te bieden worden ze geholpen op weg naar een betere toekomst. De AMS zorgt voor de kinderen totdat ze in hun eigen onderhoud kunnen voorzien.

De vrijwilligers bedanken iedereen die de Mini Afrikaloop heeft gesponsord in welke vorm dan ook. Mede daardoor is het een geslaagde actie geworden. Voor meer informatie over de acties en projecten van de stichting, kunt u kijken op de website: www.andreasmanna.org en op facebook onder Afrikaloop.

Bron: Andreas Manna

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close