Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Kinderpostzegels NL selecteert Matthat Software voor ondersteuning postzegelactie

2 juni 2015

Stiichting Kinderpostzegels Nederland heeft Matthat Software geselecteerd voor de IT ondersteuning van de Kinderpostegelactie. Het is de start van een intensieve samenwerking met Pluriform Goede Doelen Software.

door Redactie Vf

Met een handtekening beklinken Theo Kranendonk, directeur van Matthat Software, en Ilja van Haaren, directeur van Stichting Kinderpostzegels Nederland, de start van een intensieve samenwerking. Doel van deze samenwerking is de IT- ondersteuning van de succesvolle jaarlijkse Kinderpostzegelactie met Pluriform Goede Doelen Software.

Ilja van Haaren, directeur Stichting Kinderpostzegels Nederland:

"Wij zijn blij met het afsluiten van dit contract met Matthat. In Matthat hebben we een partner gevonden met brede kennis in Goede Doelen die voor andere Organisaties al eerder vergelijkbare software heeft ontwikkeld en geïmplementeerd. Deze ervaring en het gebruik van bewezen en gedeelde technologie heeft de keuze voor Matthat bepaald.”

Theo Kranendonk, directeur Matthat Software:

“ We zijn er bijzonder trots op dat Matthat Software het vertrouwen heeft gekregen van Stichting Kinderpostzegels om de Kinderpostzegelactie met Pluriform Software te ondersteunen. Een Stichting die zich inzet voor de ontwikkeling van kwetsbare kinderen waar ook ter wereld. Met onze IT-dienstverlening zorgen wij ervoor dat Stichting Kinderpostzegels haar acties soepel en efficiënt kan uitvoeren.”

Bron: Matthat

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close