Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Cultuurfonds deelt duizenden Anjers uit op de Dam

1 juni 2015

Ter gelegenheid van de 70e Anjeractie deelt het Prins Bernhard Cultuurfonds maandagmiddag 1 juni duizenden Anjers uit op de Dam in Amsterdam. Met een skydancer en reverse graffiti wordt aandacht gevraagd voor de collecte voor cultuur en natuur die in het hele land van start gaat. De jaarlijkse collecte vond in 1946 voor de eerste keer plaats en was lange tijd de belangrijkste inkomstenbron van het Cultuurfonds.

door Redactie Vf

Over de Anjeractie
Het Prins Bernhard Cultuurfonds zamelt sinds 1946 jaarlijks actief geld in met de Anjeractie. Tijdens deze week gaan zo’n 25.000 collectanten op pad om geld op te halen voor hun vereniging én voor het Cultuurfonds. Een derde van de opbrengst van de Anjeractie is voor de clubkas van de collecterende vereniging. Het overige geld is bestemd voor projecten op gebied van cultuur en natuur binnen de regio waar het geld is opgehaald. Meer informatie over de Anjeractie vind je op www.anjeractie.nl

Het Prins Bernhard Cultuurfonds
Het Prins Bernhard Cultuurfonds is bevlogen pleitbezorger van cultuur, natuur en wetenschap in Nederland en daarbuiten. Met financiële bijdragen, opdrachten, prijzen en beurzen worden bijzondere  initiatieven en talent gestimuleerd. Als inspirator van hedendaags mecenaat geeft het Prins Bernhard Cultuurfonds particulieren, stichtingen en bedrijven onafhankelijk en deskundig advies over filantropie.

Bron: Prins Bernhard Cultuurfonds

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close