Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Nacht van de Vluchteling breidt uit

7 april 2015

In de nacht van 14 op 15 mei klinkt om 00:00 uur het startschot van de 6de editie van De Nacht van de Vluchteling. Deelnemers lopen tijdens deze sponsorloop van 40 kilometer, van Rotterdam naar Den Haag. De Nacht van De vluchteling is met 1200 deelnemers helemaal vol, daarom heeft de organisatie de sponsorloop uitgebreid met 2 afstanden: 5 en 10 kilometer. 

door Redactie Vf

Over de hele wereld zijn meer dan 50 miljoen mensen op de vlucht voor oorlog, geweld en onderdrukking. Nooit eerder waren er zoveel humanitaire crises tegelijk, met grote brandhaarden in onder andere Syrië, Irak, Zuid-Soedan en de Centraal Afrikaanse Republiek (CAR). Humanitaire hulporganisaties kunnen de druk nauwelijks aan en moeten moeilijke keuzes maken. Tijdens de Nacht van de Vluchteling 2015 wordt geld opgehaald voor noodhulp aan de slachtoffers van het Syrische conflict.

Onderweg
Naast alle deelnemers sluiten ook tal van muzikanten, schrijvers, (ex)politici, sporters en andere betrokkenen zich aan bij de Nacht van de Vluchteling. Onderweg verzorgen zij samen een bijzonder nachtprogramma.
      
Pre-inschrijving 5 km & 10 km geopend
De nachtelijke sponsorloop van 40 kilometer is met ruim 1.200 lopers helemaal vol. Door het grote aantal aanmeldingen is er besloten de Nacht van de Vluchteling uit te breiden met een 5 kilometer en 10 kilometer sponsorloop op 14 mei. De aanvang voor de 5 kilometer loop is om 18.00 uur en om 19.00 uur zal voor deze loop het startschot klinken. Voor de 10 kilometer loop start de aanvang om 19.00 uur en is het startschot om 20.00 uur.

De inschrijving voor deze extra sponsorlopen start volgende week, maar men kan alvast een plek reserveren op de site van de Nacht van de Vluchteling.

Bron: Nacht van de Vluchteling

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close