Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Amsterdam Music Festival laat wereld dansen tegen aids

7 april 2015

Vanaf dit jaar omarmt Amsterdam Music Festival dance4life als goede doel. Hiermee willen ze feestvierders van over de hele wereld mobiliseren om in actie te komen tegen aids. Tijdens Amsterdam Music Festival op 16 en 17 oktober worden tienduizenden bezoekers uit meer dan 91 landen verwacht.  

door Redactie Vf

Met muziek en dans inspireert dance4life jonge mensen om in actie te komen voor een wereld zonder aids. Amsterdam Music Festival en dance4life geloven beiden in de positieve kracht van dans, die mensen wereldwijd met elkaar verbindt. Van elk verkocht ticket doneert de organisatie 50 cent aan het goede doel.

Marketing Director Chantal Musquetier van ALDA Events, mede organisator van het Amsterdam Music Festival: “Amsterdam Music Festival en dance4life zijn een goede match. Zowel dance4life als Amsterdam Music Festival bereiken over heel de wereld vele jongeren en door de krachten te bundelen komen we weer een stapje dichter bij een wereld zonder aids.”   

Bezoekers in actie
Naast de donatie vanuit de organisatie van het Amsterdam Music Festival kunnen ook de bezoekers iets voor dance4life betekenen. Wanneer zij een ticket kopen voor het festival kunnen zij een extra donatie doen aan dance4life. Ze maken daarmee kans op een VIP upgrade. 

Bron: dance4life

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close