Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Kortingscode website gaat doneren aan goede doel

26 maart 2015

Vouchercodesites zijn er in overloed. Klanten kunnen daar een kortingscode krijgen om producten te kopen op webshops. Maar op MrKortingscode.nl kunnen klanten per gebruikte kortingscode aan een goede doel naar keuze doneren. De website is een initiatief van REBEL Internet

door Redactie Vf

Bezoekers doneren gratis 
Op MrKortingscode.nl zijn kortingen te vinden van 2000 webshops. Voor elke gebruikte kortingscode doneert MrKortingscode.nl €0,25 aan een goed doel naar keuze van de gebruiker. Gebruikt een gebruiker een kortingscode zonder in te loggen, wordt dit bedrag verdeeld onder alle aangesloten goede doelen. Dit alles onder het motto: ‘jij winkelt, jij bespaart, wij geven’. Bezoekers doneren dus gratis aan goede doelen, enkel door gebruik te maken van een kortingscode tijdens het aankoopproces bij een webshop. 

Goede doelen 
Alle goede doelen kunnen zich aanmelden bij MrKortingscode.nl. Niet alleen de meest bekende, maar ook stichtingen en clubs die graag iets extra’s willen ophalen. Zo zamelen bezoekers voor ieder gewenst doel gratis geld in. Eigenaar Bram van der Veer: “Ik vroeg me af hoe wij ons zouden kunnen onderscheiden ten opzichte van andere kortingensites. Op deze manier doen wij iets unieks en doen we dagelijks iets terug voor de maatschappij.” 

Bron: Vakblad Fondsenwerving

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close