Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Rabo Midnightwalk op zoek naar een goed doel

17 maart 2015

De organisatie van de Rabo Midnightwalk in Assen zoekt voor haar wandeling op 11 september dit jaar een nieuw goed doel. Organisaties (uit de regio Assen) die in aanmerking willen komen voor een bijdrage, kunnen zich melden voor 6 april via www.midnightwalk.nl. Uit de inzendingen kiest de organisatie één goed doel dat financieel wordt ondersteund.

door Redactie Vf

Het evenement wordt voor de zevende keer gehouden. Traditiegetrouw worden deelnemers tijdens deze ongeveer 8 kilometer lange wandeltocht verrast door meer dan vijftien verschillende optredens, leuke acts en bijzondere belevenissen. Zoals elk jaar heeft de organisatie ook nu de route weer geheel vernieuwd.

Midnightwalk

De Rabo Midnightwalk is een initiatief van Rotary Assen Noord. Op www.midnightwalk.nl staan alle voorwaarden vermeld en is een opzet te vinden hoe de aanvraag ingediend kan worden. Alle aanvragen worden op objectieve wijze beoordeeld en getoetst aan de voorwaarden. Kort na 6 april maakt de organisatie van de Rabo Midnightwalk het goede doel bekend.

Bron: Vakblad Fondsenwerving

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close