Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Sportieve prestaties omzetten in donatie aan goed doel

11 maart 2015

Iedereen kan dankzij de nieuwe Fundrunner app zijn dagelijkse activiteit omzetten in een gift aan één van de deelnemende goede doelen. Al je wandel-, fiets-, hardloopactiviteiten (en vele andere activiteiten) kun je laten sponsoren door bedrijven die goede doelen een warm hart toedragen. Op jouw beurt bedank je hen via social media. De gratis app is voor alle Android en iPhone gebruikers beschikbaar.? 

door Redactie Vf

Om zoveel mogelijk mensen aan het Fundrunnen te krijgen starten we op 12 maart met de FundrunnerCup 2015. Een 10-daagse wedstrijd waarin wordt gekeken welk goed doel de meeste mensen aan het Fundrunnen krijgt. Het winnende goede doel krijgt de FundrunnerCup 2015 mee naar huis en een media campagne ter waarde van €45.000,- beschikbaar gesteld door Santé. Tevens zal er ook een Sony Xperia Z2 Tablet te winnen zijn voor de Fundrunner die in deze 10 dagen het meeste geld ophaalt.

FundrunnerCup 2015
Alle 11 deelnemende goede doelen organiseren op 12 maart de aftrap van de FundrunnerCup. Elke goed doel zal in de stad waar ze gevestigd zijn op hun eigen manier een activiteit organiseren. Zij doen dit met medewerkers, vrijwilligers en andere Fundrunner gebruikers. Elk goed doel zal op basis van GPS een ‘letter’ lopen, zodat aan het eind van de dag we met z’n allen ‘Word Fundrunner’ door heel Nederland lopen. Tevens zullen Addfunds (initiatiefnemer), Meet mijn Tijd (bouwer van de app) en Santé (hoofdsponsor FundrunnerCup 2015) ook een letter lopen. De deelnemende goede doelen zijn: Alzheimer NL, Cordaid, De Zonnebloem, Diabetes Fonds, het Rode Kruis, KNRM, Leger des Heils, Natuurmonumenten, Topsport for Life, VluchtelingenWerk NL en World Animal Protection. 

Het goede doel dat tijdens deze 10 dagen de meeste unieke gebruikers in beweging krijgt wint de Fundrunner Cup. De cup mag door de winnaar mee naar huis worden genomen. Tevens krijgt de winnaar een exclusieve mediacampagne beschikbaar gesteld door sponsor Santé. 

Wat is Fundrunner?
Fundrunner is een nieuwe sportapp om je activiteiten (zoals fietsen, wandelen, hardlopen) waarmee je buiten kilometers maakt bij te houden. Het unieke is dat je jouw activiteiten ook direct kan omzetten in een donatie voor een goed doel. Het enige wat je hoeft te doen, om een donatie mogelijk te maken, is jouw prestatie en een bericht van je sponsor te delen op een of meerdere social media netwerken. Je hoeft zelf geen sponsors te zoeken, dat hebben wij en de deelnemende goede doelen al voor je gedaan.

Bron: Addfunds

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close