Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Groningse studenten zoeken goed doel voor introductieweek

11 maart 2015

De organisatie van de KEI-week - de introductieweek voor Groningse studenten -  wil ook voor de KEI-week van 2015 de handen ineenslaan met een goed doel.

door Redactie Vf

Jaarlijks probeert Stichting KEI samen met een goed doel en alle deelnemers van de KEI-week een zo hoog mogelijk bedrag op te halen.Met ruim 5300 deelnemers is de KEI-week de grootste algemene introductieweek voor studenten in Nederland.Aankomend studenten van onder andere de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanzehogeschool krijgen van 10 t/m 14 augustus 2015 de mogelijkheid alle recreatieve, sportieve en culturele facetten van de stad Groningen te leren kennen.

Stichting KEI is opzoek naar een goed doel dat zich tijdens de KEI-week actief in wil zetten op alle evenementen en dagelijks activiteiten wil organiseren om zich te profileren als het goede doel van de KEI-week 2015. Door een actieve samenwerking met het goede doel wil Stichting KEI haar deelnemers bewust maken van het feit dat er veel mensen zijn die hun hulp goed kunnen gebruiken.

In 2014 was oneMen het goede doel van de Kei-week.

Bron: Vakblad Fondsenwerving

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close