Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Reinier Spruit start Reinier Fundraising

25 februari 2015

Na er bijna vijf jaar gewerkt te hebben, heeft Reinier Spruit Greenpeace International verlaten en is hij Reinier Fundraising gestart.

door Redactie Vf

Reinier is sinds 2001 werkzaam binnen de fondsenwerving. Ooit begon hij als fondsenwerver bij Dokters van de Wereld. Hij was hoofd Fondsenwerving bij Artsen zonder Grenzen en de laatste vijf jaar heeft hij als International Fundraising Manager lokale Greenpeace- kantoren geadviseerd over fondsenwervingsstrategieën met als doel inkomsten sneller te laten groeien en kennis te verspreiden.

Reinier heeft zich naast zijn werkzaamheden voor diverse organisaties altijd actief ingezet voor de ontwikkeling van het vak fondsenwerving. In 2011 richtte hij het crowdblog 101fundraising op, hij initieerde Fondsenwerving-Vacatures.nl en het inmiddels drukbezochte Fondsenwerving Café. Met Reinier Fundraising wil hij zijn kennis en ervaring gaan inzetten voor veel meer fondsenwervende organisaties. Meer informatie kan je vinden op: www.reinier.fr

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close