Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Lenie ’t Hart ambassadeur Stichting DierenLot

25 februari 2015

Lenie ’t Hart heeft zich aan Stichting DierenLot verbonden als ambassadeur. Lenie ´t Hart draagt DierenLot al veel langer een warm hart toe, maar dit was het moment om een meer officiële samenwerking aan te gaan.

door Redactie Vf

Op haar website schrijft Lenie: “De zeehond is op mijn weg gekomen, maar alle andere dieren red ik ook en ik ben dan ook heel blij dat DierenLot mij de kans geeft om ook voor die mensen en organisaties op te komen die net zo in elkaar zitten als ik en die voor het redden van dieren gaan. Want die organisaties hebben ondersteuning nodig: moreel maar ook financieel. Want veel dierenredders hebben het niet gemakkelijk. We vechten met elkaar voor elk dier in nood.

Na Michaëlla Krajicek is Lenie ’t Hart de tweede ambassadeur van Stichting DierenLot. Directeur Jan Krol: “We zijn er trots op dat we deze twee dames, met een heel groot hart voor dieren aan ons hebben kunnen binden. Zowel Lenie als Michaëlla hebben geen dubbele boodschap in hun ambassadeurschap voor DierenLot. Ze hoeven er zelf niet beter van te worden, maar doen het vanuit hun liefde voor dieren en de wil om iets goeds te doen voor dieren in nood. Dat maakt hen ambassadeurs op wie wij trots zijn.”

Bron: Stichting DierenLot

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close