Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Achmea Foundation steunt twintig goede doelen

23 februari 2015

De Achmea Foundation, het door verzekeraar Achmea gefinancierde fonds dat een bijdrage levert aan de leefomstandigheden van kansarmen in binnen- en buitenland, ondersteunt twintig goede doelen met bedragen tot 5000 euro. Het gaat om projecten die door Achmea-medewerkers zijn aangewezen, zo meldt de verzekeraar.

door Redactie Vf

Bij Achmea werken veel mensen die zich in hun vrije tijd als vrijwilliger inzetten voor een goed doel. Om hen hierin te ondersteunen organiseerde de Achmea Foundation een wedstrijd, waarbij de vrijwilligers een geldbedrag van maximaal 5000 euro konden winnen voor ‘hun’ goede doel. Via een poll konden alle Achmea-medewerkers in november stemmen op goede doelen aangedragen door hun collega’s. Door ruim vierduizend collega’s werd een stem uitgebracht.

Dit zijn de projecten die 5000 euro krijgen: Window of Life, Voedselbank, Via Angelia, Ride4kids, een school in Gambia, Kinderhulp Tsjernobylramp, Stichting Kontaanoo, Vrienden van Turiani, Vakanties gehandicapte kinderen, San Pedro de Macorís, New Day Impact, Tshega Christian Missions, COLT Cambodja, Wishfull Africa, Stop Kinderarbeid, Veteranen Actief, Stichting Baalak, Stichting Geel en Snel, Stichting Rwanda Solidair en De Klup.

Bron: Nationale Zorggids

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close