Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Nuts about Fundraising Run

10 februari 2015

Ben jij werkzaam als fondsenwerver bij of voor een goede doelen organisatie? Vind je het interessant om met andere fondsenwervers te netwerken? Is rennen je hobby en vind je het leuk om ook aan runs mee te doen?

door Redactie Vf

Schrijf je dan nu in voor de voor de Nuts about Fundraising Run! Dit is een initiatief van Nassau Fundraising en Reinier Fundraising en wordt speciaal georganiseerd voor fondsenwervers die werkzaam zijn voor of bij goede doelen organisaties.

De Nuts about Fundraising Run is een 10km run en onderdeel van De Groene van Amsterdam. Dit is een kleinschalig ren-evenement zonder fratsen, waar het gaat om je eigen prestatie en het plezier van het rennen. Het vindt plaats op zondag 10 mei 2015, bij de Sloterplas in Amsterdam. Deelname bedraagt € 65,-.

Wat krijg je ervoor terug?
Deelnemers krijgen naast hun startbewijs een Nuts About Fundraising t-shirt en worden uitgenodigd voor een netwerkdiner in mei 2015. Zo kun je op een ongedwongen manier elkaar beter leren kennen. Leuk om te netwerken dus, of misschien zelfs wel je ‘haas’ te spotten tussen de andere runners. De Nuts about Fundraising Run kent een eigen klassement (m/v), die we na afloop met je delen.

Inschrijven doe je via de website van De Groene van Amsterdam.

Nog niet helemaal in shape?
Geen punt! Dit jaar bieden we namelijk een trainingsprogramma aan voor renners die hun conditie willen verbeteren of die zich graag onder professionele begeleiding voorbereiden op de Nuts about Fundraising Run.

  • We starten met een rentraining op woensdag 25 maart van 19.00 – 20.00 uur (Amsterdam), onder professionele begeleiding van Stadswild.
  • Vervolgens krijg je 5 weken lang iedere week een nieuwsbrief met trainingstips, zodat je kunt werken aan je conditie of misschien zelfs je tijd kunt verbeteren.
  • We sluiten het programma af met een Stadswild-rentraining op woensdag 6 mei van 19.00 – 20.00 uur (Amsterdam). Zo ben je helemaal klaar voor de run op 10 mei!

Deelname aan het trainingsprogramma bedraagt € 17,50 en je kunt je aanmelden bij Vera Peerdeman vera@nassau.nu

Bron: Nassau

Advertentie

Close