Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Nederlandse Humanitaire Top in Den Haag

22 januari 2015

Hoe kunnen Nederlandse hulporganisaties bijdragen aan betere noodhulp bij grootschalige crises? Dertien Nederlandse hulporganisaties willen concrete antwoorden op deze vraag en organiseren daarom de Nederlandse Humanitaire Top. Dit initiatief loopt vooruit op de World Humanitarian Summit die de Verenigde Naties organiseert in 2016 in Istanbul.

door Redactie Vf

Tijdens de Nederlandse Humanitaire Top gaan we samen in discussie over de verdere vragen hoe de humanitaire sector te verbeteren. Wat kan Nederland bijdragen aan verbeteringen van het systeem? Hoe sluiten beleid en realiteit op elkaar aan? Welke innovaties kunnen de sector verder helpen? En hoe gaat de overgang van noodhulp naar ontwikkeling?

Een groot aantal sprekers, verschillende workshops, side events, vijf thema-werkgroepen en keynote speeches vormen de dag. Met onder meer Lilianne Ploumen (Minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking), John Holmes, Naema Tahir, Maite Vermeulen, Boris van der Ham, Lahpai Seng Raw en vele anderen. Gedurende de dag komen professionals uit het veld aan het woord en gaan in gesprek over de hoofdonderwerpen. Daarnaast is er gedurende de hele dag een markt over innovaties in de humanitaire hulp.

Afsluitend vindt er een slotdiscussie plaats in het Paard van Troje, met verschillende gasten aan tafel die de uitkomsten van de dag kritisch bediscussiëren om te komen tot een slotverklaring voor de World Humanitarian Summit. Dagvoorzitter is Ruben Maes.

Blijf op de hoogte!
Het programma van de Nederlandse Humanitaire Top is in ontwikkeling. Wil je op de hoogte blijven of meer informatie? Dan kan je per mail contact opnemen met de organisatie. humtop@humanityhouse.org

Bron: Humanity House

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close