Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Nieuw platform maakt ontwikkelingsprojecten inzichtelijk voor bedrijven

19 januari 2015

Op 20 januari wordt het platform Favoraid gelanceerd tijdens het Nieuwjaarsevenement van MVO Nederland; Van Ambitie naar Impact. Favoraid is een nieuw platform, opgericht door Martijn Draaisma en Christel van den Berg, waar bedrijven en goede doelen elkaar vinden.

door Redactie Vf

Door op regelmatige en op een laagdrempelige manier donateurs en zakelijke relaties te informeren over de projecten wordt de basis gelegd voor een lange termijn relatie. Plan Nederland is launching partner van dit platform. “Favoraid haalt het goede doel de huiskamer in, je ziet het effect van de donatie en leeft gedurende het hele project mee.”, aldus de oprichters. Het platform zal gaandeweg gevuld worden met projecten van andere goede doelen, die op even heldere manier worden beschreven en bijgewerkt.

Het platform bestaat uit: foto’s en video’s tonen de resultaten door de tijd heen. Daarnaast kunnen bedrijven dit delen via sociale media en op het platform reacties achterlaten. Een van de projecten op het platform is bijvoorbeeld De meisjesclubs een project van Plan in Nepal. In dit project leren meisjes over hun rechten en over hoe op te komen voor zichzelf, maar ook hoe zij dingen kunnen veranderen. Dit project wordt inmiddels gesponsord door twee bedrijven. De impact van de donaties zijn duidelijk weergegeven en te volgen.

Voor het platform ga je naar: www.favoraid.com

Bron: Favoraid

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close