Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

FIN brengt Corporate Foundations bij elkaar

15 januari 2015

FIN - de belangenvereniging van vermogensfondsen in Nederland - organsieert op dinsdagmiddag 27 januari 2015 een bijeenkomst voor Nederlandse Corporate Foundations, in de Erasmus Faculty Club in Rotterdam.

door Redactie Vf

In april van vorig jaar organiseerde de FIN een overleg om te verkennen of een Corporate Foundations Circle interessant zou zijn. De directeuren/managers van het groeiend aantal Corporate Foundations kennen elkaar vaak niet, terwijl onderling contact veel voordeel kan hebben. Het kan bijvoorbeeld nuttig zijn om krachten te bundelen bij  belangenbehartiging naar de politiek als het gaat om fiscale regelgeving of om impact te realiseren door samen te werken. Ook delen corporate foundations veel specifieke kenmerken, zoals bijvoorbeeld het hebben van veel verschillende stakeholders, als specifieke problemen, zoals bijvoorbeeld de maximum aftrek in de vennootschapsbelating van € 100.000. 

Het Erasmus Centre for Strategic Philanthropy (ECSP) is een samenwerkingspartner van de FIN en is via hoogleraar Lucas Meijs ook al in contact getreden met een groep Corporate Foundations die geïnteresseerd is in kennisopbouw en –uitwisseling  over de inzet van medewerkers als vrijwilligers bij goede doelen.

De FIN en ECSP bundelen hun krachten nu en organiseren op dinsdagmiddag 27 januari 2015 een bijeenkomst voor Nederlandse Corporate Foundations, in de Erasmus Faculty Club in Rotterdam.

Voor meer informatie en/of aanmelden kan contact worden opgenomen met de FIN.   

Bron: FIN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close