Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Indringende commercial KNGF Geleidehonden wint Gouden Loeki

14 januari 2015

De tv-commercial ‘Buddyhond’ van KNGF Geleidehonden won vananvond  de STER Gouden Loeki. 5 reclamespots dongen in de finale mee naar de prijs voor de beste tv-reclame van 2014. 

door Redactie Vf

De commercial 'Buddyhond' werd gemaakt door reclamebureau Selmore. Reclamebureau ETCETERA was twee keer genomineerd, voor de reclame Flappie voor Bol.com en voor Kijk: Zwarte Piet!, ook voor het internetbedrijf. Andere kanshebbers waren de Jumbo met Moestuin, en GAMMA met Klushondje.

Buddyhond voor veteranen met PTSS

“Wij zijn steeds op zoek naar relevante manieren om onze professioneel getrainde honden in de zorg in te zetten. Deze commercial brengt de uitbreiding van onze diensten op indringende wijze in beeld. De spot laat zien dat onze speciaal opgeleide buddyhonden van grote steun kunnen zijn voor veteranen met PTSS”, vertelt Ellen Greve, directeur van KNGF Geleidehonden. Angstaanvallen, herbelevingen, nachtmerries, slapeloosheid en een sociaal isolement maken het leven van veteranen en politieagenten met PTSS loodzwaar. De buddyhond biedt hen de rust, structuur en vooral steun om hun leven weer leefbaar te maken.

De KNGF-commercial nog niet gezien? Kijk hem dan hier terug. 

Bron: KNGF Geleidehonden

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close