Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Carrefour maakt samen met PowaTag doneren aan liefdadigheid gemakkelijker

10 januari 2015

Telethon is een van de belangrijkste liefdadigheidsevenementen in Frankrijk. Het brengt meer dan vijf miljoen donateurs, 200.000 vrijwilligers en 70 nationale partners bij elkaar. Dit jaar zet Carrefour, de Franse supermarktretailer en een van de partners van Telethon, PowaTag in om op 5 en 6 december binnen de 50 grootste supermarkten in Frankrijk een nieuwe manier van doneren te introduceren.

door Redactie Vf

Deze innovatieve oplossing maakt het voor klanten van de supermarkten van Carrefour mogelijk gemakkelijk en veilig te doneren via hun mobiele telefoon en hiervan een bonnetje te ontvangen. De PowaTag app (beschikbaar voor iOS en Android) maakt doneren sneller en gemakkelijker. Door simpelweg de posters en flyers in de Carrefour winkels te scannen en vervolgens het te doneren bedrag te kiezen, kunnen gebruikers de transactie binnen enkele seconden voltooien. De betaalinformatie is vooraf al ingevuld.

Michaël Sanrey, Manager Liefdadigheid van Carrefour Frankrijk, zegt hierover: “Het is mooi om ons winkelend publiek een nieuwe manier van doneren aan Telethon te kunnen bieden.”

PowaTag in Actie

Bron: POWA

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close