Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Inez de Ligt nieuwe directeur VIER VOETERS

10 december 2014

Inez de Ligt is de nieuwe directeur Nederland van VIER VOETERS. De moederorganisatie FOUR PAWS International wordt gezien als de meest invloedrijke en succesvolle dierenwelzijnorganisatie in Europa. Inez de Ligt is vast van plan ook in Nederland van VIER VOETERS een autoriteit te maken. De organisatie zichtbaarder maken voor het grote publiek én hen meer betrekken bij het realiseren van successen vormen daarbij belangrijke speerpunten.

door Redactie Vf

Inez de LigtDe Ligt: “Er is helaas nog steeds veel werk te verrichten op het gebied van dierenwelzijn. Natuurlijk proberen we wet- en regelgeving veranderd te krijgen en consumentengedrag te veranderen door onze voorlichtingscampagnes. Maar anders dan vele andere organisaties verbeteren we dierenwelzijn ook door directe opvang te bieden aan dieren in nood, zoals in onze opvangcentra voor beren of grote katachtigen. Erg trots ben ik op het feit dat we ook in Nederland een centrum voor leeuwen en tijgers hebben in Nijeberkoop. Daarnaast benaderen overheden ons steeds vaker in geval van (natuur)rampen, waarbij wij bijvoorbeeld noodhulp bieden aan vee en huisdieren die zijn achtergebleven in geëvacueerde gebieden.”

Inez de Ligt heeft was eerder werkzaam bij verschillende (inter)nationale humane goede doelen en dierenwelzijnorganisaties, zoals het Ronald McDonald Kinderfonds, Solid House Foundation en WSPA Nordic in Kopenhagen. Met de overstap naar VIER VOETERS geeft zij invulling aan haar wens om weer in de dierenwelzijnswereld actief te zijn.

Bron: Vier Voeters

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close