Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Nieuw jaarlijks fundraise event voor wereld zonder aids

8 december 2014

Op zaterdag 4 april 2015 dansen duizenden mensen een marathon voor een wereld zonder aids tijdens de eerste editie van Danceathon. In de Cruise Terminal Rotterdam gaan de deelnemers de uitdaging aan: 8 uur lang dansen op de beats van de beste DJ’s van de wereld om zoveel mogelijk geld op te halen voor dance4life.

door Redactie Vf

DANCEATHON: DANCE 8 HOURS TO BEAT AIDS
Op 4 april 2015 start de klok om 15.00 uur. Vanaf dat moment dansen de duizenden deelnemers op muziek van de top van de dance scene. Vandaag maakt de organisatie de eerste namen bekend: onder andere dance4life ambassadeurs Eva Simons en niemand minder dan de nummer 1 DJ van de wereld Hardwell laten de deelnemers acht uur uit hun dak gaan. En ook Dannic, Dyro en Quintino zullen ervoor zorgen dat de dansers de uitputtingsslag voltooien. Om 23.00 uur eindigt Danceathon met een zinderende finale.

Hardwell over Danceathon: “Je kunt al fietsen voor het goede doel, rennen en zwemmen. Maar nog niet dansen! Daarom verbind ik me als ambassadeur van dance4life graag aan dit geweldige initiatief.”

Start dancing, stop aids
Iedereen die deelneemt aan Danceathon laat zich sponsoren voor deze ultieme challenge. Met 8 uur dansen verbruik je meer energie dan met het lopen van een marathon. Om mee te doen aan Danceathon moeten deelnemers minimaal 200 euro ophalen. Hoe meer geld een deelnemer inzamelt, des te meer kans hij maakt op mooie prijzen en exclusieve benefits.

Inschrijven voor Danceathon kan via www.danceathon.nl. Deelname voor 18 jaar en ouder.

dance4life
De opbrengst van Danceathon gaat naar dance4life. dance4life werkt samen met jongeren aan een wereld zonder aids. In de afgelopen 10 jaar heeft dance4life al 1,6 miljoen jongeren bereikt. Dankzij de steun van de deelnemers aan Danceathon kan dance4life dit bereik in de komende jaren flink verhogen, zodat het doel – een wereld zonder aids – steeds dichterbij komt.

Bron: dance4life

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close