Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Ifunds Engage 365, Demo 1op1

PeerWorks Consulting nieuwe consultant in peer-to-peerfundraising

2 december 2014

PeerWorks Consulting is een nieuwe fundraising consultancy in Nederland, maar absoluut geen nieuwkomer in de wereld van peer-to-peerfundraising. Partners van Peerworks zijn Arko Hoondert en Jillian Stewart die samen meer dan vijftien jaar ervaring hebben in de fondsenwerving. Kortgeleden presenteerden ze zich op de Nationale Vakdag Fondsenwerving.

door Redactie Vf

Arko: "Jillian en ik stellen onze expertise – opgedaan tijdens werkzaamheden voor een aantal van de grootste fondsenwervende evenementen in Europa en de Verenigde Staten –  graag beschikbaar voor Europese ngo's. We doen dat door het geven van strategisch advies bij het ontwikkelen van nieuwe evenementen en ‘kom-in-actieprogramma’s’, maar ook door bestaande peer-to-peerprogramma’s onder de loep te nemen. We helpen graag om peer-to-peerfundraising op een hoger niveau te brengen en bieden daarom ook masterclasses, privétrainingen en workshops aan.”  

Arko en Jillian willen hun kennis gaan inzetten voor non-profits in de gehele Europese markt.

Bron: Vakblad Fondsenwerving

Wekelijksenieuwsbrief

Hey, vond je dit nou een goed verhaal? Wil je meer van dit soort verhalen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close