Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Ouderenfonds en DierenPark Amersfoort lanceren uniek 65pluskind-abonnement

2 december 2014

Het Nationaal Ouderenfonds en DierenPark Amersfoort hebben de handen ineengeslagen met een uniek 65pluskind-abonnement. Dit abonnement is voor 65-plussers, die hiermee een jaar lang onbeperkt een kind tot twaalf jaar kunnen trakteren op een dagje dierentuin. Bij ieder bezoek van de oudere mag er één kind gratis mee. Dat betekent dat alle kleinkinderen een keertje meekunnen, maar ook alle buurt- en oppaskinderen zijn welkom. 
 
Met de aanschaf van het abonnement steunt de koper het Nationaal Ouderenfonds. Het Ouderenfonds gebruikt de opbrengst om andere ouderen via haar evenementen en uitjes ook een leuke dag te bezorgen. ‘‘Eenzaamheid onder ouderen is een groeiend probleem. Via allerlei leuke projecten en diensten bezorgt het Ouderenfonds ouderen een leuke dag, waarbij contacten kunnen worden gelegd. Zo kunnen er nieuwe vriendschappen en zelfs relaties ontstaan. Op deze manier wil het Ouderenfonds op een structurele manier eenzaamheid bestrijden. Dit is hard nodig, want op dit moment zijn er in Nederland 200.000 ouderen extreem eenzaam. Zij krijgen vrijwel nooit bezoek”, aldus Jan Romme, directeur van het Nationaal Ouderenfonds.  
 
Het 65pluskind-abonnement is vanaf vandaag te koop bij de kassa van DierenPark Amersfoort voor 69 euro. 

door Redactie Vf

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close