Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Tweede deel Non-Profit Management gids verkrijgbaar

1 december 2014

In augustus van dit jaar lanceerde ICT-adviesorganisatie Davinci de Non-Profit Management Gids. Het doel is de fondsenwervingssector te informeren over nieuwe ICT-ontwikkelingen en deze binnen de directiekamers van goededoelenorganisaties te agenderen. Het tweede deel valt nu te downloaden

door Redactie Vf

In ieder deel wordt er een actueel onderwerp behandeld over ICT en de kansen voor non-profits. In het eerste deel kwam de Engagements Management Cylcus aan de orde. In deel twee ‘Genereer betrokkenheid met een gepersonaliseerde website’ wordt behandeld waarom het van belang is om relaties en donateurs te betrekken bij de organisatie, waarom een dynamische website essentieel kan zijn voor het stimuleren voor betrokkenheid, wat daarbij de rol is van private communities, hoe daarmee loyaliteit wordt gecreëerd en wat goede alternatieven zijn voor falende CRM-systemen.

Ook wordt ingegaan op de door Davinci onderscheiden kritische succesfactoren voor een goede gepersonaliseerde website. Te weten: relevante en actuele content die zich aanpast aan de individuele interesses en het gedrag van de bezoekers; geavanceerde ‘selfservicemogelijkheden'  met sociale elementen; stimulansen voor het leggen van contact tussen de donateurs onderling en met de organisatie, waarbij kan worden gediscussieerd of informatie kan worden gedeeld, net als het aanbieden van een gebruiksvriendelijke user interface voor ieder device, zoals de pc, tablet en smartphone.  

Bron: Vakblad Fondsenwerving

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close