Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Christal haalt 27.783 euro op voor Advieslijn NPV

26 november 2014

De belactie van telefonisch fondsen werver Christal tijdens C’est Passieble! 2014 heeft 27.783 euro opgebracht. Dit bedrag is bestemd voor Fonds NPV-Advieslijn. 

door Redactie Vf

Via deze Advieslijn geeft NPV hulp aan mensen die medisch-ethische vragen hebben. Astrid Bokhorst nam na afloop van de belactie de cheque in ontvangst. Zij was zeer verheugd over deze grote opbrengst: "Wat een fantastisch resultaat, daar zijn we heel dankbaar voor". Esmé Wiegman, directeur NPV, reageerde per telefoon: "Dankzij deze fantastische opbrengst kunnen wij volgend jaar bijna 1600 uur gratis telefonisch advies bieden via onze hulplijnen."
 
Een dag per jaar stelt Christal haar Huis van Verbinding volledig ter beschikking aan een van haar klanten, tijdens het event: C’est Passieble. Dit jaar dus aan NPV, die de meeste stemmen uit de achterban voor hun voorstel wist te werven. Volgens Christal directeur Flip van der Kolk was het weer een groot feest. "Wij houden er van de wereld mooier te maken, door mensen te stimuleren iets goeds te doen voor een ander. Daarom is dit echt een hoogtepunt, voor iedereen die hierbij betrokken is."  

Bron: Vakblad Fondsenwerving

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close