Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

3JS en Thekla Reuten nieuwe ambassadeurs Terre des Hommes

25 november 2014

Op de dag van de Rechten van het Kind, donderdag 20 november, presenteerde Terre des Hommes ten overstaan van duizenden bezoekers van de Margriet Winter Fair 2014 Thekla Reuten en de muziekgroep de 3JS als haar nieuwe ambassadeurs. Zij zetten zich de komende jaren belangeloos in voor Terre des Hommes.

door Redactie Vf

'Onze nieuwe ambassadeurs hebben de afgelopen jaren al veel voor onze organisatie gedaan, ook achter de schermen. Zo hielpen ze mee met de voorbereiding en promotie van acties en campagnes en luisterden openingen van nieuwe Terre des Hommes-winkels muzikaal op. We kijken uit naar de nieuwe activiteiten die we samen gaan ondernemen om aandacht te vragen voor ons werk om kinderen een betere en mooiere toekomst te geven', aldus Terre des Hommes directeur Albert Jaap van Santbrink.

Thekla Reuten kreeg Terre des Hommes letterlijk vanaf de wieg mee. Haar ouders schreven op haar geboortekaartje ‘Kleertjes en speelgoed heeft Thekla voldoende. Indien u iets wilt schenken, dan graag een donatie aan Terre des Hommes.’ “Het werk van Terre des Hommes ligt mij na aan het hart. Er zijn zoveel kinderen in de wereld die deze hulp verschrikkelijk hard nodig hebben! Terre des Hommes heeft zoveel kennis en zo’n fantastisch netwerk. Als wij hen helpen, helpen we mee een groot verschil te maken”, zegt ze over haar ambassadeurschap.

De Volendamse groep 3JS zocht enkele jaren terug contact om te overleggen hoe zij zouden kunnen bijdragen aan de doelen van de kinderhulporganisatie: 'Wij voelen ons zeer vereerd en trots om deel uit te maken van deze geweldige organisatie. Elk kind heeft recht op een en toekomst en moet de mogelijkheid hebben zich te ontwikkelen. Wij staan dan ook volledig achter de doelen van Terre des Hommes.'

Bron: Terre des Hommes

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close