Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Sportapp Fundrunner zet activiteiten meteen om in donatie

21 november 2014

De Fundrunner-app is nu beschikbaar in de Google Play Store. Met deze gratis app kan iedereen die buiten kilometers maakt (bijv. fietsen, wandelen, hardlopen) een donatie verdienen voor een van de deelnemende goede doelen. 

door Redactie Vf

Sportievelingen hoeven zelf geen sponsors te zoeken; ieder goed doel heeft zijn eigen bedrijfssponsors die per kilometer een vergoeding uitbetalen. Fundrunner is ontwikkeld door Addfunds, een adviesbureau dat fondsen voor goede doelen werft door ze aan het bedrijfsleven te koppelen.

“Er is de afgelopen jaren een enorme toename in sportevenementen voor goede doelen”, aldus Bert Merkestein van Addfunds. “Het leuke aan Fundrunner is dat je nu je dagelijkse sportactiviteiten van elk niveau kunt laten sponsoren, dus ook een stevige boswandeling, een mooie schaatstocht of een fietstocht naar de markt. Met Fundrunner laat je niet alleen je vrienden zien hoeveel je beweegt, maar ook hoeveel de bedrijfssponsor doneert aan het goede doel van jouw keuze.” 

Om de sportieve activiteit om te zetten in een donatie voor een goed doel naar keuze hoeft men enkel na de sportactiviteit een kort bericht over de donatie op Facebook of Twitter te delen. Goede doelen waar donaties voor opgehaald kunnen worden, zijn Cordaid, De Zonnebloem, Dorcas, KNRM, Diabetes Fonds, VluchtelingenWerk Nederland, het Rode Kruis, Natuurmonumenten, Alzheimer NL, Topsport for Life, en Leger des Heils.

Voor meer informatie, neem contact op met Karen Balvers-Wong van Addfunds.

Bron: Vakblad Fondsenwerving

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close