Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Legacy Foresight start onderzoek Nederlandse nalatenschappen 2015

19 november 2014

Legacy Foresight start, in samenwerking met Arjen van Ketel, begin 2015 het eerste onderzoek naar nalatenschappen voor Nederlandse goede doelen. Aan het onderzoek doen mee:  Hartstichting, Artsen zonder Grenzen, Leger des Heils, Nierstichting, Liliane Fonds, Greenpeace en Wakker Dier. Ook het KWF overweegt deel te nemen.

door Redactie Vf

Legacy Foresight gaat zowel de ontwikkelingen in de algemene nalatenschappenmarkt in Nederland als de specifieke data van de deelnemende organisaties analyseren. Daarmee hoopt Legacy Foresight naast de wensen van de fondsenwervers ook die van management en bestuur te dienen. Een van de uitkomsten van het onderzoek is een specifieke marktvoorspelling tot 2020. 

Arjen van Ketel: “Geweldig dat we 20 jaar ervaring en kennis van deze Britse top-onderzoeksgroep naar Nederland kunnen halen. Doel is om met een jaarlijks onderzoek de deelnemers een beter inzicht te geven in de ontwikkeling van nalatenschappeninkomsten en analyses daarvan, om zo hun wervingsprogramma’s effectiever te richten.”

Voor meer informatie en deelname kan je contact opnemen met Arjen van Ketel.  

Bron: Vakblad Fondsenwerving

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close