Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

VriendenLoterij schenkt vier maal 5000 euro op Vakdag!

18 november 2014

E-tickets Vakdag
De e-tickets voor de Vakdag zijn maandag 17 november toegezonden aan iedereen die zich toen had opgegeven. Maar mocht hij in een spamfilter blijven hangen of om andere reden niet aankomen, dan printen we bij de balie donderdag toch gewoon de badge voor je. Iedereen die zich nog opgeeft, krijgt zijn e-ticket kort daarna.

door Redactie Vf

Vanaf 2015 alleen gratis toegankelijk voor abonnees
Vanaf 2015 is de Vakdag alleen nog gratis toegankelijk voor betalende abonnees (volwaardig abonnement) van Vakblad Fondsenwerving. Een goede reden om op deze Vakdag gebruik te maken van de actieaanbieding voor een abonnement op Vakblad Fondsenwerving: ga naar stand 14 van het Vakblad.

Aan tafel met de topspreker
Elke topspreker heeft dit jaar zijn eigen ronde tafel: een groepje fondsenwervers intensief in gesprek met elke topspreker. Geef je donderdag meteen op voor de ronde tafel(s) van je voorkeur, na binnenkomst in het Maasgebouw, bij de registratiebalie ronde tafels. Kom op tijd, want anders zijn de ronde tafels volgeboekt.

VakdagSpecial gedrukt en online
Blader hier online door de VakdagSpecial, die 14 november op de mat viel bij de lezers van het vakblad en bij die niet-lezers, die zich veertien dagen daarvoor hadden opgegeven voor de Vakdag. Diegenen die zich daarna hebben opgegeven (en geen lezer zijn) krijgen niet de gedrukte versie toegezonden, maar hij is wel beschikbaar op de Vakdag zelf. Er is ook een handzaam programma- en beursplattegrond beschikbaar tijdens de Vakdag.

Hoofdsponsor VriendenLoterij geeft 4 x € 5.000 weg
De kracht van een samenwerking met de VriendenLoterij is enorm. Van elk lot dat verkocht wordt, profiteert het goede doel. Op stand 1 en tijdens maar liefst twee presentaties (lees hier het congresprogramma) hoor je precies hoe ook jouw organisatie kan profiteren van de kracht van een joint promotion met de VriendenLoterij.

Ter gelegenheid van de Vakdag Fondsenwerving maken vier doelen die de Vakdag bezoeken kans op een vliegende start als goed doel van de VriendenLoterij, met een gegarandeerde opbrengst van meteen al  5.000 euro. Nog niet aangemeld voor de Vakdag? Doe het nu en kom donderdag naar stand nummer 1 van de VriendenLoterij.

Dank standhouders
Ook de standhouders promoten de Vakdag, met e-mailnieuwsbrieven naar hun relaties, op hun websites enz. Zonder de standhouders zou de Vakdag niet mogelijk zijn. Toon je waardering, ga bij ze langs en kijk hoe jouw organisatie kan profiteren van hun kennis en ervaring. Van al die prachtige promotie sprong deze advertentie van WWAV in Vakblad Fondsenwerving er echt bovenuit.

Bron: Vakdag Fondsenwerving

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close