Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Landelijke infodag vrijwilligerswerk buitenland 22 november Utrecht

18 november 2014

Komende zaterdag slaan 28 vrijwilligersorganisaties de handen ineen om Nederland te informeren over de mogelijkheden om vrijwilligerswerk in het buitenland te doen. Op deze dag is het mogelijk informatieve presentaties te volgen, deel te nemen aan inspirerende workshops en te praten met oud-vrijwilligers.

door Redactie Vf

Alle vrijwilligersorganisaties zijn aanwezig met meer dan 100 vrijwilligersprojecten wereldwijd. 

In het kort

  • Informatiemarkt met 28 organisaties voor voorlichting over het doen van vrijwilligerswerk in ontwikkelingslanden (eventueel gecombineerd met een reis); inloop tussen 11:00 en 16:00 uur
  • 16 verschillende presentaties; eerste drie presentaties starten om 11:30 uur; laatste drie presentaties starten om 15:15 uur
  • 2 workshops (om 14:30 uur en om 15:15 uur)
  • Oud-vrijwilligers Vragenvuur: het publiek stelt vragen aan oud-vrijwilligers. Stel je eigen vragen of luister mee naar de antwoorden op vragen van anderen. Om 10:50 uur en om 16:00 uur.
  • Verwacht aantal bezoekers: 500

Het volledige programma aan presentaties en een overzicht van de aanwezige organisaties is te vinden op www.wereldwijzer.nl/vrijwilligersdag Via die pagina verlopen ook de (gratis) aanmeldingen voor de voorlichtingsdag.

Het doen van vrijwilligerswerk in het buitenland is een zeer waardevolle ervaring. Je doet een unieke ervaring op voor het leven en levert tevens een bijdrage aan de ontwikkeling van vele hulpbehoevende projecten. Op deze dag kom je o.a. alles te weten over welke soorten projecten er zijn, waar je op moet letten wat betreft gezondheid, wat het verschil is tussen de verschillende organisaties en hoe je je voorbereidt.

Bron: Wereldwijzer

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close