Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Benefietpremière ten bate van Stichting ALS Nederland

18 november 2014

Op dinsdag 16 december organiseert filmdistributeur Dutch FilmWorks de benefietpremière van de film You’re Not You in het vermaarde Tuschinski Theater in Amsterdam. Kaarten kosten 75 euro en de opbrengst komt geheel ten goede van Stichting ALS Nederland.

door Redactie Vf

De film met daarin Hilary Swank in een absolute glansrol gaat over de pianiste Kate die nietsvermoedend van een luxe leventje geniet. Dat leven stort echter als een kaartenhuis in elkaar als ze de diagnose ALS krijgt. Samen met haar man Evan (Josh Duhamel) gaat ze op zoek naar een geschikte verzorgster en ontmoet zo de chaotische studente Bec (Emmy Rossum). Het onwaarschijnlijke duo, een keurige pianiste en de dolende losbol, vormen ondanks de afkeuring van Evan al snel een perfect team. Kate inspireert Bec iets van haar leven te maken en andersom geeft Bec Kate de stem om de rest van haar leven te leiden zoals zij wil.

Gorrit-Jan Blonk, ALS Nederland: 'Wij hebben deze samenwerking met Dutch FilmWorks mede gezocht, omdat wij hopen dat doormiddel van de film bij een breed publiek de kennis over ALS verdiept wordt. Iedereen weet na de Ice Bucket Challenge dat ALS bestaat, maar wat deze ziekte nu precies inhoudt en welke gevolgen het heeft voor de levens van patiënten en die van de naaste familie en vrienden? Dat is minder bekend. Deze film kan daar veel aan bijdragen.' 

'Na de screening van de film- en dat zal niet alleen bij de première het geval zijn - zullen wij de mensen ook om een donatie vragen. Dat kunnen zij dan vanuit hun bioscoopstoel per sms doen', vult Inge Metz, manager marketing en fondsenwerving van ALS Nederland, hem aan.

Er zijn nog kaarten verkrijgbaar voor de première.

Bron: Vakblad Fondsenwerving

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close